Štamgast & Gurmán

Rosemary Rum Sour

Autor receptu
Head Bartender Petr Slovák

Recept pro vás uvařil
Petr Slovák
Cocktail Bar Lanterna
(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
Rum Havana Club 3 Aňos Infusion Rosemary, Sour Mix, Fresh Lemon, Hazelnut Syrup, Fresh Rosemary, Nut,Lemon Chips, Ice Bowl
 

Postup
Do vychlazené sklenice typu rock vložíme ledovou tříšť a dávkujeme ingredience. Začneme 2 cl oříškového sirupu Giffard, 3cl čerstvé citronové štávy, 3cl sour mix a 4cl rumu Havana Club 3 Aňos infusovanou rozmarýnem. Vše promícháme barovou lžící. Dosypeme ledovou tříšť a dáme brčka. Zdobíme větvičkou čerstvého rozmarýnu, sušeným citronovým chipsem a vytvoříme si pomocí lisu na ovoce ledový košíček do kterého vkládáme čtyři lískové oříšky. Drink je osvěžující a chuť lechce nasládlá spíš kyselejší s oříškovým a rozmarýnovým nádechem.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz