Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Rosemary Rum Sour

Autor receptu
Head Bartender Petr Slovák

Recept pro vás uvařil
Petr Slovák
Cocktail Bar Lanterna
(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
Rum Havana Club 3 Aňos Infusion Rosemary, Sour Mix, Fresh Lemon, Hazelnut Syrup, Fresh Rosemary, Nut,Lemon Chips, Ice Bowl
 

Postup
Do vychlazené sklenice typu rock vložíme ledovou tříšť a dávkujeme ingredience. Začneme 2 cl oříškového sirupu Giffard, 3cl čerstvé citronové štávy, 3cl sour mix a 4cl rumu Havana Club 3 Aňos infusovanou rozmarýnem. Vše promícháme barovou lžící. Dosypeme ledovou tříšť a dáme brčka. Zdobíme větvičkou čerstvého rozmarýnu, sušeným citronovým chipsem a vytvoříme si pomocí lisu na ovoce ledový košíček do kterého vkládáme čtyři lískové oříšky. Drink je osvěžující a chuť lechce nasládlá spíš kyselejší s oříškovým a rozmarýnovým nádechem.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz