Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pilsner Urquell odmění úspěšné olympioniky pivem na rok zdarma

Pilsner Urquell odmění úspěšné olympioniky pivem na rok zdarma

11. 2. 2014 - Úspěšní olympionici si ze Soči přivezou nejen slávu a cenné kovy, ale i zlato tekuté. Generální partner Českého olympijského týmu Pilsner Urquell věnuje všem českým sportovcům, kteří v jakékoliv disciplíně na ZOH dosáhnou na medailové pozice, pivo na celý rok zdarma.

Pilsner Urquell aktivně podporuje české olympioniky již 12 let a z této „předolympijské motivace“ se stala již tradice.


„Je těžké odhadnout, kolik z 88 našich olympijských reprezentantů se v Soči umístí na stupních vítězů a odnese si i pivo na celý rok, ale my jsme navařili piva dost, a tak můžeme fandit, ať jich je co nejvíce. Věřím, že tuto motivaci sportovci ocení a že jim naše pivo přijde vhod k oslavě úspěchu s přáteli a fanoušky,“ řekl s úsměvem manager značky Pilsner Urquell Lukáš Novotný.
 
Pilsner Urquell pivem po zásluze odměňuje také zpětně bez promlčecí lhůty. Pivo na rok zdarma tak získala i olympionička Věra Cechlová, které byla dodatečně udělena bronzová medaile z Letních olympijských her v Aténách 2004. Po dlouhých 8 letech, kdy byla s konečnou platností pro doping diskvalifikována původní bronzová olympionička, se Věra kromě medaile dočkala i své „pivní odměny“.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz