Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Morava je roztančená. Přijede Martin Chodúr a Ruda z Ostravy

Východní Morava je roztančená. Přijede Martin Chodúr a Ruda z Ostravy

16. 2. 2014 - VÝCHODNÍ MORAVA – Velkou nabídkou plesů se pyšní Východní Morava. Tančit se bude tentokrát i s Rudou z Ostravy.

Na ples bude možné vyrazit opět už v pátek 21. února. Ve Slavičíně pořádají tradiční Metlový bál, který začne v Obecním domě Divnice v 18 hodin.

Kongresové centrum ve Zlíně bude patřit XIV. ročníku reprezentačního plesu Univerzity T. Bati. Ten se ponese v duchu 30. let minulého století. Začne v 19 hodin vystoupením pianisty Jana Kavky, v průběhu večera vystoupí Dance Studio Starlight, Pražský taneční orchestr Jindřicha Váchy, zpěvačka Michaela Talašová a Martin Chodúr s kapelou. Vstupenka na stání stojí 250 Kč, na sezení 350 Kč, sezení s rautem vyjde na 450 Kč. Další informace naleznete na ples.utb.cz/2014/.

V Kulturním zařízení ve Valašském Meziříčí se uskuteční 12. Zámecký ples. Ve velkém sále bude hrát Swingový orchestr Bedřicha Pukovce, v Divadelní kavárně cimbálová muzika Radegast, v M-klubu skupina Pop Stars, v jejímž repertoáru jsou Abba, Boney M, Beatles nebo Bee Gees. Vstupné stojí 250 Kč.

Velmi lákavý je  program v sobotu 22. února. Interhotel Moskva ve Zlíně zažije Indiánský bál, který začne v 15 hodin a potrvá do 18 hodin. Program nabídne dětem a dospělým spoustu tance, soutěže, indiánské bubnování, malování na obličej, pěkné odměny a tvořivou dílnu. Jednotlivé vstupné stojí 60 Kč, rodinné vstupné 240 Kč.

V Domě kultury v Uherském Brodě se půjde od 19 hodin na Myslivecký bál. Jak už to na těchto akcích bývá, připravené budou zvěřinové speciality. Hrát budou skupina Kasanova a cimbálová muzika Falešnica. Vstupenky lze koupit v předprodeji v Galerii Domu kultury Panský dům, tel.: 572 634 802.

Vinařský ples bude možné navštívit ve Sportovní hale v Hluku na Uherskohradišťsku. Vyhrávat budou Kumpanovi muzikanti, Mistřiňanka, cimbálové muziky Grajcar a Mladí Burčáci, návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídku, taneční vystoupení a kouzelníka. Ples začne v 19:30, vstupné stojí 300 Kč.

V Dolním Němčí na Uherskohradišťsku chystají tradiční Šibřinky aneb Maškarní ples pro dospělé. Uskuteční se od 20 hodin v kulturním domě a Devil Music Baru. Hlavní hvězdou programu bude populární moderátor Ruda z Ostravy. Vstupné na Šibřinky stojí 100 Kč.

Nabídku dalších plesů naleznete na www.vychodni-morava.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz