Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Do Luhačovic za pohybem a aktivní zábavou

Do Luhačovic za pohybem a aktivní zábavou

9. 8. 2011 - LUHAČOVICE - Luhačovice nejsou jen lázeňské pobyty, procházky kolonádou a popíjení vody z léčivých pramenů. Okolní krajina přímo vybízí k aktivnímu odpočinku.

Pro milovníky cyklistiky jsou připraveny trasy pro horská kola. Pět okruhů nejrůznější náročnosti je vyznačeno v terénu a popsáno v cykloprůvodci Luhačovským Zálesím. Okruhy mají délku od 12 do 48 km a paradoxně nejvíce se zapotíte na tom nekratším, který je veden kolem hory Komonec členitým terénem po nezpevněných cestách.

Rodiny s dětmi uvítají bezpečný okruh kolem Luhačovické přehrady, která je sice vypuštěna, ale čištění bahna je přes letní sezónu zastaveno.

Kdo by chtěl vyzkoušet své střelecké schopnosti či poměřit sílu svalů, zavítá v neděli 14. srpna do areálu Hotelu Vega v Pozlovicích. Na celé odpoledne je zde připraven zábavný program pro veřejnost, při kterém můžete vyzkoušet svou mušku na paintballové střelnici, zahrát si na vojáky v nafukovací paintballové aréně nebo si zastřílet z luku. Tatínci mohou poměřit sílu svých svalu v armwreslingu – populární „páce“. Své si užijí i děti s maminkami u spousty her, pamatováno je i na občerstvení.

Pro ty, kteří by se rádi vydali na některou z terénních cyklotras, budou připravena k zapůjčení kvalitní horská kola.

„Luhačovice vyhledává stále více lidí se zájmem o aktivní odpočinek. Vycházíme jim vstříc nabídkou tras a služeb. Například v hotelu Vega je připravováno zázemí pro cykloturisty, a to nejen pro hosty hotelu. Ti si zde mohou uschovat svá kola, provést menší opravu, kola umýt, případně i zapůjčit. Pro snazší orientaci v terénu jsme připravili podrobné popisy tras s mapkami“, říká Roman Kašpar, ředitel o. p. s. Luhačovské Zálesí.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz