Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Medovina Barrique s cenou Zlatá Salima 2014

Medovina Barrique s cenou Zlatá Salima 2014

6. 3. 2014 - DOLNÁ KRUPÁ (SK) - Medovina Barrique má na kontě další významné ocenění ZLATÁ SALIMA 2014. Soutěžila v konkurenci více než 50 exponátů.

"Do soutěže bylo přihlášených více než 50 exponátů, z nich bylo 16 nominovaných a osm jich nakonec také ocenění Zlatá Salima získalo. Mezi nominovanými byla kromě medoviny Barrique také Trnavská medovina. Byli jsme jediným zástupcem Slovenska, který v tomto roce získal ocenění Zlatá Salima. Naposledy se nám takovéto ocenění podařilo získat v roce 2010 za Staroslovanskou světlou medovinu,“ uvedl Ing. Peter Kudláč, majitel společnosti Apimed, Dolná Krupná.

Medovina „Barrique“ z akátového medu je zlaté barvy s jemnou vůní po koňaku přecházející do vůně přezrálé žluté hrušky. Chuť je plná, šťavnatá, v dochuti se objevuje jemná vanilka a čokoláda po barikovém sudu. V této medovině se elegantně snoubí lahodná chuť a jemný buket akátového medu s vanilkovo čokoládovými tóny barikového sudu. Tato medovina dozrávala 6 měsíců v barikových sudech.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz