Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VIVA CABARET! No. 4 přivítá i hvězdy kabaretu Falešná Kočička

VIVA CABARET! No. 4 přivítá i hvězdy kabaretu Falešná Kočička

5. 3. 2014 - PRAHA - Již v pořadí čtvrtý VIVA CABARER! opět slibuje netradiční zážitek nejen svým pětichodovým afrodiziakálním menu.

11. března proběhne v sále Boccaccio pražského Grand Hotelu Bohemia další kabaretní show. Komorně revuální program s dekadentními prvky a salónní atmosférou aneb jedinečné a neopakovatelné spojení Kabaretu Falešná Kočička a erotické pointy v podobě burleskních tanečnic.

Tentokrát se sejdou se zaměstnanci, klienti a sympatizanti dobře utajovaného hanbince Falešná Kočička. Očekávejte přehršli písní k poslechu a k tanci, originální verše, drezúry a kaskadérská čísla, která Vás příjemně vzruší. Pod přísným vedením kabaret-mamá Ester Kočičkové můžete při „osudových“ uměleckých výkonech vidět a slyšet členy absurdního souboru – vnadnou subretu (někdejší mistryni ve vrhu koulí), francouzskou guvernantku zamilovanou do veršujícího homosexuálního mladíka, malíře, bývalého pornoherce hrajícího na bicí, úlisného kněze, cikánského barona s kytarou, praktikujícího profesora biologie i zneuznaného seladona u brilantního klavíru.

Mezi účinkujícími se objeví například Ester Kočičková nebo Anna Polívková. Vystoupí také burleskní tanenčnice Orphelia De Winter z Německa a Terezia Mia z České republiky.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: FOTO: VIVA CABARET!
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz