Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Muzika, vánoční kompot, zavařenina

Autor receptu
Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II

Recept pro vás uvařila
Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II

(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
200 g sušených švestek
200 g sušených hrušek
200 g sušených jablek
10 ks hřebíčků
1 celá skořice
cukr nebo med podle chuti
 

Postup
Sušené ovoce propláchneme a přes noc namočíme. K ovoci přidáme skořici a hřebíček a uvaříme doměkka. Můžeme dochutit cukrem nebo medem, popřípadě citrónovou šťávou. Starobylé jídlo, které bylo součástí štědrovečerní tabule.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2019, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz