Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Bezkontaktní platby kartou nově také ve SPAR ČOS

Bezkontaktní platby kartou nově také ve SPAR ČOS

16. 8. 2011 - PRAHA - Společnost SPAR ČOS zavede v průběhu října 2011 ve všech hypermarketech INTERSPAR a supermarketech SPAR platby pomocí platebních karet na základě bezkontaktní technologie. Ta zákazníkům umožní rychlejší odbavení u pokladen.

Zákazníci tak mohou bezstarostně nakupovat a nemusí se obávat zdlouhavého procesu placení. Za bezkontaktní platby se stejně jako za stávající platby kartou zákazníkům nic neúčtuje. Své transakce mohou zákazníci kontrolovat na výpisu z účtu.

„Naší prioritou je umožnit zákazníkům příjemné nakupování, ke kterému patří také platba u pokladen. V dnešní uspěchané době nechce nikdo ze zákazníků strávit nákupem více času než je nezbytně nutné, a to se týká také placení nákupu u pokladen. Proto jsme se rozhodli ve spolupráci s bankami zavést bezkontaktní platební technologii na naše pokladny,“ říká Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Platba kartou je pro většinu zákazníků bezpečnější a rychlejší formou placení. Zavedením této technologie ušetříme nejen čas našim zákazníkům, ale zároveň zrychlíme proces odbavení zákazníků na pokladnách,“ dodává Martin Ditmar.

Hlavním cílem plateb v hypermarketech INTERSPAR a supermarketech SPAR je jednoduchost, rychlost, pohodlí a bezpečí zákazníků. Nově budou mít zákazníci obchodní sítě SPAR ČOS možnost využít bezkontaktní platbu nákupu do 500,- Kč bez nutnosti zadávat PIN, zatímco u vyšších částek je zadání PIN nadále povinné. Tato nejnovější technologie zkrátí čekání u pokladen. Zákazníci tak nemusejí mít obavy ze zneužití karty, kterou díky nové technologii „nedají z ruky“. V případě krádeže karty ručí banka, která kartu vydala, majiteli karty za částky provedené bezkontaktními platbami.

V příštím roce zvažuje SPAR ČOS rozšíření bezkontaktních plateb i na mobilní telefony či jiná zařízení, která podporují NFC technologie.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz