12. 3. 2014 - Na český kulinářský trh vtrhla novinka Kanadská kořenící sůl, jež je jedinečnou provázaností koření a soli.
Hodí se pro všechny typy slaných pokrmů a navíc neobsahuje škodlivý glutamát, který je běžnou součástí solících a kořenících přípravků.
Lahodná novinka je vhodná pro dochucení salátů, zeleniny, rýže, těstovin, vaječných pokrmů a hub. Naprostou symbiózu tvoří při kombinaci všech druhů masa a to jak při smažení, pečení, tak dušení či grilování. Kanadskou kořenící sůl můžete využít pro úpravu ryb, steaků, špízů, mletého masa, drůbeže i při úpravě zeleniny. Delikátní je na smažené hranolky, pečené brambory i těstoviny. Tato sůl je určena pro všední i nevšední dny. Kvůli výrazné chuti člověk spotřebuje menší množství soli, a proto také méně zatěžuje oběhovou soustavu a nezvyšuje krevní tlak v těle.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.