Štamgast & Gurmán

Jarní voňavé kuře s bramborami a jablky

Autor receptu
Crest Communications, a. s.

Recept pro vás uvařil
Crest Communications, a.s.

(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
kuře DZ Klatovy
brambory
2 jablka
2 šalotky
máslo
šalvěj
rozmarýn
tymián
sůl
pepř
 

Postup
Kuře omyjeme. Mezi jeho kůží a masem na prsou opatrně nožem vytvoříme malé kapsy, do kterých vložíme kousek másla a lístky šalvěje. Důkladně osolíme a opepříme ze všech stran (i zevnitř) a vložíme do pekáče. Ke kuřeti přidáme na měsíčky nakrájené brambory, jablka a šalotku. Lehce osolíme a přidáme snítky rozmarýnu a tymiánu. Pečeme společně hodinu na 180° C.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz