Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MACCHIATO TRIO ZAHÁJÍ JARO VE STARBUCKS

MACCHIATO TRIO ZAHÁJÍ JARO VE STARBUCKS

17. 3. 2014 - PRAHA - Starbucks chce do svých kaváren přinést svěží atmosféru, a tak představují neodolatelnou trojici nápojů typu Macchiato. Tu doplní oblíbený desert cheescake a káva Tribute Blend připomínající svou chutí višně v čokoládě.

Zákazníky velmi oblíbené Caramel Macchiato v průběhu letošního jara doplní dvě novinky: Hazelnut Macchiato a Vanilla Macchiato. Základem těchto nápojů je vanilkový sirup, ohřáté mléko se sametovou pěnou, který je doplněn o intenzivní chuť tradičního Starbucks espresso shotu. Na závěr je nápoj ozdoben karamelovou, oříškovou nebo vanilkovou polevou.

Zrnková káva ze všech koutů světa opět na baru

Všechny milovníky zrnkové kávy zaručeně potěší návrat zrnkové kávy Starbucks® Tribute Blend™ s tóny tmavých višní v čokoládě. Tato kávová směs byla poprvé představena před 3 lety při příležitosti 40. výročí společnosti Starbucks a stala se jednou z nejoblíbenějších káv mezi baristy i našimi zákazníky kavárny. Zmíněná káva v sobě skrývá plnou chuť s tóny cedrového dřeva a koření v podobě letité kávy ze Sumatry, na slunci sušená kávová zrna z Etiopie s exotickou chutí tmavých třešní, šťavnatá a komplexní kávová zrna z Papui Nové Guinei a jiskřivou a vyváženou kávu z Kolumbie s oříškovou chutí. „V jarních měsících se všichni těšíme z přílivu nové pozitivní energie, kterou nás nabíjí slunce, k celkové spokojenosti a pohodě zákazníků pak přispívá i naše káva. Všichni, kdo oceňují spojení lahodné kávy a podporu sociálních podmínek jejích pěstitelů, si mohou toto jaro s každým šálkem směsi káv Starbucks® Tribute Blend™ pocházející ze Sumatry, Etiopie, Papui Nové Guinei a Kolumbie vychutnávat pocit zadostiučinění, protože právě u nich naše cesta sociální podpory farmářů začíná. Se všemi našimi pěstiteli udržujeme dlouhodobé vztahy a podporujeme rozvoj jejich komunit a oni pro nás pěstují jen tu nejkvalitnější kávu,“ řekl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko.

Obr.: Zrnková káva Tribute Blend a jeden z jarních termohrnků; zdroj: Starbucks

Český Honza zdobí termohrnky Starbucks

Nenechte si také ujít hravou kolekci hrnků a termohrnků. Ty pokračují Ladovskými motivy, konkrétně na nich najdete třeba českého Honzu. V nabídce jsou i celokovové s barevným pruhem.

Jarní nabídka platí od 11. března do 18. května 2014.

Cheescake pro mlsný jazýček

Nová nabídka Starbucks je určena nejen pro fanoušky kávových nápojů, ale i pro ty, kteří dávají přednost sladkým lahůdkám. Čtyři na jazyku se rozplývající variace dezertu Cheesecake – klasický, borůvkový, jahodový a malinový – vytvoří dokonalou souhru chutí spolu s šálkem kávy.

Obr.: Malinový cheescake z jarní nabídky; zdroj: Starbucks

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: Starbucks
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz