Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zlín a Vsetín opět lákají fanoušky Farmářských trhů

17. 8. 2011 - ZLÍN, VSETÍN - Již třetí Farmářské trhy bude v sobotu 20. srpna hostit Divadelní ulice v centru Zlína. Akce se uskuteční od 9 do 13 hodin.

Sobotní nabídka v Divadelní ulici bude opět velmi pestrá. Ke koupi budou zelenina, ovoce, domácí uzeniny, sýry různých druhů, koření a bylinky, med a další včelí produkty nebo třeba pečivo vyrobené z tradičních surovin.

Ve stejný den, tedy v sobotu, se na Farmářské trhy může těšit i Vsetín. Tam se uskuteční na Dolním náměstí se začátkem od 7 hodin.

Farmářské trhy se staly v oblasti nakupování potravin fenoménem. Velkou návštěvností se pyšní nejen ve Zlíně, Vsetíně, ale i na dalších místech regionu. Nakupující oceňují, že vybírají produkty vypěstované v regionu nebo s jasným dokladem původu.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz