Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

3. ročník Špilberk Food Festivalu

3. ročník Špilberk Food Festivalu

7. 4. 2014 - BRNO - Vyhlášený brněnský food festival se letos uskuteční 6. – 8. 6. 2014, rezervujte si tedy včas ve svém diáři prostor pro špičkový gurmánský zážitek! Špilberk Food Festival je určen všem milovníkům dobrého jídla, lahodných nápojů a vybraných delikates. Nevšední gastronomické zážitky pro vás připraví přední šéfkuchaři významných podniků Jihomoravského kraje na nádvořích a terasách hradu Špilberk.

Během celého víkendu si budete moci vychutnat výtečné delikatesy přímo z rukou mistrů svého oboru, a to vše pod širým nebem na nádvořích a terasách hradu Špilberk. Šéfkuchaři pro vás připraví vybrané speciality s důrazem na filozofii jejich podniku.

Snoubení jídla s vínem
Nedílnou součástí akce bude opět možnost ochutnat nejen rozmanité kulinářské speciality, ale i nespočet vzorků různých vín. Budete si moci vyzkoušet kombinaci vybraných vín a pokrmů, jejichž gastronomická hodnota je výraznější než zážitek z jídla či vína samotného.Chybět nebudou ani řízené degustace, které povedou profesionální sommelieři a vinaři. Ti vás svým výkladem zasvětí do tajů správného degustování, výroby a pěstování vína.

Špilberk

Přiučte se od kulinářského studia
Velmi pozitivní ohlasy měla loňská účast kulinářského studia Divoká vařečka, proto ani letos nemohou chybět. Připravili jsme pro vás interaktivnější podobu školy vaření, budete moci vařit přímo na pódiu.

Špilberk

Bohatý doprovodný program
Během celého víkendu si budete moci vychutnat nejen skvělé pokrmy a vína, ale také bohatý doprovodný program. Těšte se na kuchařské exhibice předních českých šéfkuchařů, netradiční pokrmy a zážitky. Festivalem vás bude provádět Dalibor Navrátil, moderátor a vynikající šéfkuchař. Užít si budete moci experimentální molekulární kuchyni v podání Petra Koukolíčka, uvidíte vařit i Petra Stádníka nebo Zdeňka Pohlreicha. Chybět nebude ani porcování tuňáka sushimasterem Noritada Saito z Koishi Restaurantu.

Špilberk

Soutěž pro vybrané podniky
V rámci třetího ročníku přibude jedna skvělá novinka, a tou je gastronomická soutěž Food Cup Czech Specials. Mezi sebou se s jedním soutěžním pokrmem utkají tyto podniky: Noem Arch Restaurant, Hotel Slavia Brno a Prominent Restaurant. Podmínkou pro pokrm je, že se bude jednat o hlavní chod obsahující danou regionální surovinu – moravské víno.Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook: facebook.com/SpilberkFoodFestivalTwitter: twitter.com/SFFBrno
http://www.spilberkfoodfestival.cz/

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.spilberkfoodfestival.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz