Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Velikonoční farmářský trh 19. 4. ve Fryštáku

Velikonoční farmářský trh 19. 4. ve Fryštáku

7. 4. 2014 - FRYŠTÁK - Již potřetí se ponese v jazzovém rytmu lukovečské skupiny Jazzbook Velikonoční farmářský trh ve Fryštáku. Účast přislíbila farma Rudimov, která se zabývá chovem a prodejem hovězího a jehněčího masa. Těšíme se také na kuchařskou exhibici s ochutnávkou.

Možná si ještě někdo pamatuje, jak na Hovězím farmářském trhu v říjnu 2011 nebylo na prodej ani deko hovězího masa. Po třech letech bude toto faux pas napraveno. Na Velikonoční farmářský trh se chystá Jan Žák z farmy Rudimov u Slavičína. Chtěl by zde představit kvalitu hovězího a jehněčího masa z vlastního chovu. V nejbližší době by měla být na farmě zkolaudována nová bourárna, která přinese nabídku prvotřídního masa z lokálních chovů.

Farmářské trhy

O kvalitě masa se budete moci přesvědčit prostřednictvím ochutnávek během kuchařské exhibice brněnského kuchaře, pana Dubovského. Komentovaná show vám přiblíží tradiční recepty a využití surovin nabízených na trhu. Pro děti budou tradičně připraveny hrací koutky, dílny k pletení tatarů a k prohlédnutí budou i mláďtata hospodářských zvířat.

Farmářské trhy

Zveme vás také na malé Farmářské trhy, které se konají na náměstí ve Fryštáku pravidelně každý pátek od dubna do prosince. ¨

www.facebook.com/FarmarskeTrhyFrystak

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: Fair Play Fryšták
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz