Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Unilever Food Solutions představuje novou HELLMANN'S Tatarskou omáčku

Unilever Food Solutions představuje novou HELLMANN'S Tatarskou omáčku

11. 4. 2014 – Společnost Unilever, divize Food Solutions, uvádí na český trh novou Tatarskou omáčku Hellmann's, která byla profesionálními kuchaři zvolena nejchutnější tatarskou omáčkou na českém trhu v senzorickém testu předních tatarských omáček*. Nová Tatarská omáčka Hellmann's s novou recepturou má vyváženou chuť po nakládaných okurkách, cibuli, hořčici, koření a s jemnou chutí po žloutcích. Má jemnou hladkou konzistenci s viditelnými drobnými kousky zeleniny. Obsahuje již všechny obvyklé složky pro tuto omáčku, ale může být doplněna i o další ingredienci pro vlastní recepturu. Má přírodní krémově bílou barvu.

Nová Tatarská omáčka Hellmann's je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů. : Obsah tuku je 40 %. Je zdrojem omega 3 kyselin, je vyrobena z vajec nosnic v halách a je bez lepku. Prodává se v balení 3l, 5l a 10l, na víčku perforace pro umístění pumpy. Trvanlivost a skladování: neotevřená 7 měsíců/po otevření 3 měsíce, skladování je 5°C - 15 °C (po otevření 5°C - 8°C).

Tatarskou omáčku Hellmann's doporučuje například Josef Sedlář, šéfkuchař Kolkovny Celnice: „Vím, že vynikající tatarská omáčka je nepostradatelnou součástí kulinářského úspěchu. Kvalitní tatarská omáčka může výrazně obohatit chuť různých pokrmů. To je důvod, proč doporučuji novou Hellmann's Tatarskou omáčku. Jako profesionál profesionálům.“

Tatarka Hellmanns

Nová Tatarská omáčka Hellmann's je další součástí pokračující inovace kompletní produktové řady Hellmann's, která vychází z rozsáhlého průzkumu trhu a reaguje na zjištěné potřeby jak profesionálních kuchařů, tak jejich zákazníků a spotřebitelů. Ti požadují jednak lepší a vyváženou chuť, recepty odpovídající zásadám pestré vyvážené stravy (nutričně vyvážené recepty), kvalitnější přírodní ingredience, nahrazení umělých přísad přírodními, snížení obsahu soli a glutamátu výměnou za bylinky a koření a zároveň udržení efektivity a ziskovosti kuchyňského provozu.
* Partner Research, senzorický test vedoucích gastronomických tatarských omáček, prosinec 2013, Česká republika, N = 50 (kuchaři).

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.accedogroup.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz