Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Farmářský trh ve Zlíně: získejte 10% slevu na med i frgály

Farmářský trh ve Zlíně: získejte 10% slevu na med i frgály

17. 8. 2011 - ZLÍN - Další farmářský trh ve Zlíně se kvapem blíží, již tuto sobotu, 20. srpna od 9 do 13 hodin najdete na ulici Divadelní Vaše oblíbené farmáře a producenty z kraje.

Novinka: vybrané produkty si již nyní můžete koupit a vyzvednout si je následně na trhu - dostanete 10% slevu oproti ceně na trhu!

Přijede také pár nových prodejců, které byste si jistě neměli nechat ujít. Jedním z nich je například Řeznictví u Kusáků, které nabízí biohovězí a telecí, selskou paštiku, klobásy nebo uzené vepřové. (Aktuální seznam všech farmářů najdete na stránce trhu. Aby Vám neunikla ani jedna informace o trhu ve Zlíně, nezapomeňte se přidat mezi přátele trhu.)

Stálicí trhu se naopak stalo Pekařství Valašské frgály, jejichž frgály můžete nakoupit již dnes se slevou 10%, stačí si objednat online a vyzvednout na trhu. V nabídce najdete tradiční oblíbené frgály jako jsou frgály hruškové, makové, borůvkové, povidlové, ořechové nebo tvarohové. Pekařství též nabídce frgál meruňkový či tvarohový s lesním ovocem a to vše i ve verzi pro diabetiky.

Produkty Včelařství manželů Turčínových Včelaprodukt z Dolních Dunajovic si můžete též již nyní nakoupit se slevou 10% a vyzvednout na trhu. V nabídce najdete jak med akátový, lipový či lesní, tak medy s ovocem, které vyhrály ocenění Potravinářský výrobek Jihomoravského kraje 2007.

Jak tedy získat slevu 10%?

  1. Vyberte si zboží z nabídky producentů Pekařství Valašské frgály nebo Včelaprodukt Vavřinec Turčín a zboží si objednejte (cena na Nalok.cz je o 10% nižší než na samotném trhu).
  2. Při koupi vyberte způsob doručení na Vyzvednutí trhy: Farmářské trhy u divadla, Zlín
  3. Jako způsob platby si můžete vybrat mezi online platbou přes zabezpečený systém PayU nebo hotově při osobním odběru.
  4. Koupené zboží si vyzvedněte u farmáře již tuto sobotu, 20. srpna na Farmářském trhu u divadla ve Zlíně, od 9 do 13 hod.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz