Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Léto plné exotických ovocných chutí s HARIBO Tropi Frutti

Léto plné exotických ovocných chutí s HARIBO Tropi Frutti

25. 4. 2014 - Dny plné sluníčka a pomalu stoupající rtuť teploměru navozují příjemnou náladu. Není proto divu, že mnozí z nás začínají plánovat letní dovolenou, která je bohužel ještě daleko. Bonbony HARIBO Tropi Frutti probouzí v milovnících cukrovinek touhu ochutnávat neznámé dálky. V atraktivním balení se ukrývají lahodné cukrovinky s příznačným tvarem tropického ovoce a exotickými příchutěmi mango-mandarinky, černého rybízu, melounu, banánu, ananasu a nově i maracuji.

Lahodné želatinové bonbony HARIBO Tropi Frutti lákají nejen tvarem, ale i exotickými příchutěmi. Na trhu jsou HARIBO Tropi Frutti k dostání ve 100 gramovém balení. Cesta na dno balení HARIBO Tropi Frutti je plná sladkého želatinového poznání. Po otevření sáčku na každého dýchne kouzlo exotiky a nikdo neunikne kouzlu okusit ukryté cukrovinky. Jak již napovídají samotné tvary bonbónů, je možné vychutnat si příchutě šťavnatého melounu, mango-mandarinky, zralého banánu, aromatického černého rybízu, ananasu a nyní nově lahodné tropické maracuji. Tato kombinace nevšedních příchutí přináší neodolatelné pokušení, kterému neodolají děti ani dospělí.

Haribo

„Produktem HARIBO Tropi Frutti reagujeme na poptávku zákazníků, kteří s oblibou experimentují a vedle klasických příchutí rádi ochutnají i něco nového,“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Věříme, že je bonbony HARIBO Tropi Frutti zaujmou a vychutnají si i novou nevšední příchuť maracuji“ dodává Rostislav Němec.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.crestcom.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz