Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nezapomeňte na svačinu v den plný zábavy

Nezapomeňte na svačinu v den plný zábavy

26. 5. 2014 - Do kalendáře nejoblíbenějších dětských dnů se bezesporu již nastálo zapsal ten, který je věnován výhradně jim. Nejedno místo se 1. června promění v dětská hřiště plná pestrého programu a zábavy. Ať už s dětmi vyrazíte do zoo, do parku nebo na výlet, hlavní cíl je jasný, pobavit a především rozesmát všechny malé i větší ratolesti. Na cestách nebo při plnění nejrůznějších úkolů a disciplín může dětem snadno vyhládnout, a proto nezapomeňte přibalit svačinu, která na cestách může přijít vhod. Zdravou a přitom chutnou variantou na rychlé doplnění energie a osvěžení je nízkotučné Kefírové mléko Višeň nebo Kefírové mléko Meruňka od Mlékárny Valašské Meziříčí.

„Protože jarní počasí láká rodiny k výletům a aktivitám, u kterých děti často dostihne hlad, je třeba doplnit energii vhodnou svačinou. Kefírové mléko může být jednou z variant na rychlé občerstvení nejen pro ně, ale i pro dospělé,“ říká Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Především dětem v den plný zábavy, her a soutěží můžete do batohu přibalit zdravou variantu svačinky a vybrat Kefírové mléko s višňovou nebo meruňkovou příchutí a zpestřit jim jejich jídelníček,“ dodává Radka Benešová.

Nízkotučná kefírová mléka
Kefírové nízkotučné mléko s višňovou nebo meruňkovou příchutí obsahuje probiotické kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus). Je doporučováno všem věkovým skupinám. Kefírová mléka jsou vhodná jako doplněk stravy při dodržování zdravého životního stylu. Navíc mají pouze 0,8% tuku.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: katerina.rehakova@crestcom.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz