Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Gulášfest v Holešově nabídne skvělé jídlo, pití i zábavu

Gulášfest v Holešově nabídne skvělé jídlo, pití i zábavu

26. 5. 2014 - HOLEŠOV - Městské kulturní středisko Holešov připravuje druhý ročník Gulášfestu. Zábavná akce pro celou rodinu, jejíž součástí je týmová soutěž v uvaření nejlepšího guláše, se bude konat 31. května v parku holešovského zámku.

„Gulášfest je akce pro celou rodinu. Chceme, aby si to lidé užili, dobře se najedli, pobavili, zkrátka neseděli doma,“ řekla za pořadatelský tým Lenka Hasníková z MKS Holešov.

Akce začíná v 10 hodin. V průběhu dne mohou lidé ochutnávat vzorky soutěžních gulášů, pivo a pivní speciály a koupit si lístky do tomboly. Pro děti je připravený doprovodný program. Volnou zábavou provede moderátor Jaromír Šallé a příjemný květnový program doladí koncerty kapel Barel rock, Cestující Hudba a Crash22.


Do samotné soutěže se mohou přihlásit týmy, které dokážou v polních podmínkách uvařit padesát porcí dobrého guláše, aniž by si suroviny předpřipravili doma. Jejich umění ohodnotí dvě poroty - profesionální kuchaři a laická veřejnost, které budou zohledňovat barvu, maso, chuť a vůni, ale také estetický vzhled stánku, v němž byl guláš uvařen. Obě poroty vyberou tři nejlepší týmy a ocení je věcnými cenami.
Od 18 hodin následuje volná zábava s kapelou Press Rock a Expo Pension.

Více zde.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz