Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Restu.cz přivedl do českých restaurací už přes 300 tisíc hostů

Restu.cz přivedl do českých restaurací už přes 300 tisíc hostů

4. 6. 2014 - Největší český online rezervační systém do restaurací, Restu.cz, hlásí překročení hranice 300 tisíc hostů, kteří navštívili restauraci po předchozí online rezervaci na tomto portálu. Dále také stoupá počet restaurací, kterým Restu.cz spravuje rezervace. Nedávno došlo k překročení mety 2 000 zapojených restaurací a jejich počet dále roste. To vše za necelý rok.

K růstu obliby online rezervací mezi restauratéry říká šéf rezervačního systému Restu.cz Pavel Suchánek: “Zájem o online rezervace ze strany restauratérů je obrovský a zcela překračuje naši kapacitu. K dnešnímu dni máme v pořadníku 100 restaurací, které čekají na zavedení online rezervací. Restauratéři totiž vidí, že zájem hostů o rezervace v kteroukoliv denní či noční dobu jim přináší reálné peníze.”

K dalšímu rozvoji online rezervací přispěje aktuálně probíhající zavádění rezervací v reálném čase. Zavedení real-time rezervací zásadně usnadňuje hostům celý rezervační proces. Díky nim už nejsou závislí na otevírací době restaurace. Real-time rezervace ocení hosté především ve chvíli, kdy potřebují okamžitě a s jistotou vědět, zda byla jejich rezervace úspěšně provedena. Potvrzení rezervace místa jim totiž z Restu.cz dorazí ihned, ať už je šest hodin ráno, nebo jedna v noci.

Vedle real-time rezervací se Restu.cz nedávno dohodlo na spolupráci se společností ASW Systems, která je největším dodavatelem pokladního a informačního softwaru SEPTIM pro české restaurace. Díky této dohodě se online rezervace od Restu.cz již brzy budou moci představit další tisícovce českých restaurací, kam dodává svůj software právě společnost ASW Systems. Tímto krokem chtějí obě firmy nabídnout restauracím lepší servis a zvýšit podíl na rychle rostoucím trhu s online rezervacemi v českých restauracích.
K dohodě s ASW Systems Pavel Suchánek dodává: “Dohoda s ASW Systems nám dává úžasnou možnost dostat náš rezervační systém do další tisícovky restaurací. Restauracím navíc tato spolupráce výrazně ulehčí práci.”

Kromě okamžitého potvrzení rezervace zkvalitňuje Restu.cz své služby i v dalších oblastech. Aktuálně tak dosáhl počet restaurací se zveřejněným jídelním lístkem na Restu.cz hranice jednoho tisíce. Hosté, kteří se nezajímají pouze o aktuální menu, naleznou na Restu.cz také více než 20 000 uživatelských hodnocení. Na jednom jediném webu si tak lze prohlédnout aktuální menu, přečíst si recenze ostatních hostů, zjistit základní informace o restauraci,
jednoduše zarezervovat místo a podělit se o svou zkušenost s ostatními prostřednictvím recenze či hodnocení navštívené restaurace.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: martin.suchanek@intensity.cz; restu.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz