Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Double: Vyhraj dvojníka a účast na Desperados High Jump

Double: Vyhraj dvojníka a účast na Desperados High Jump

13. 6. 2014 – PRAHA - Nechce se Ti na rodinnou oslavu, psát diplomku, okopávat zahradu nebo na jinou podobně nezáživnou akci? Když nabídneš opravdu originální důvod, proč bys tam raději nešel, opravdu ti to splníme a pošleme na ni za Tebe dvojníka (Double). A Ty si užiješ nejdivočejší party letošního léta na Desperados High Jumpu. Pojď soutěžit s pivem Desperados.

Desperados podporuje nevšední a divoké zážitky a probouzí v každém jeho rebelské já. Nesmí tudíž chybět nikde, kde se konají divoké party. Proto se s ním lidé setkávají v nejlepších českých klubech a barech. Desperados vyhledávají nejen díky chuti a prémiovému vzhledu, ale líbí se jim i komunikace, která se nebojí jít tak trochu za hranu.


A přesně to je i podstatou soutěže, která láká na akci, kde si každý užije mnohem víc zábavy než v zaměstnání, ve škole či u babičky. Princip hry je jednoduchý. Zájemce se od 10. června do 10. července přihlásí o dvojníka na webové stránce www.nevermissaparty.cz, a vymyslí pádný důvod, proč a kde ho má dvojník zastoupit po dobu konání High Jumpu. K textu pak připojí fotku. Odborná porota vybere deset nejlepších výmluv, jejichž autory odmění dvěma vstupenkami na High Jump a kartonem piva pro každého výherce. Hodnotit se bude pochopitelně vtip a originalita. Absolutní vítěz dostane dvě VIP vstupenky a dvojníka po dobu konání High Jumpu. Ten bude své působení v nové roli po celou dobu dokumentovat.


High Jump je otevřené mistrovství České republiky skoků do vody ve volné přírodě. Uskuteční se 1. a 2. srpna 2014 v žulovém lomu v Hřiměždicích u Příbrami. Letos mistrovství získalo nového generálního partnera - značku Desperados. Pivo vyostřené tequilou se tak stane jedním z hlavních nápojů letošního ročníku. na akrobatické kousky závodníků naváže večírek, o kterém se bude celý rok vyprávět. Pivo Desperados se totiž k zábavě tohoto druhu velmi dobře hodí. Pro jeho rebelský charakter ho rádi vyhledávají dospělí studenti, mladí lidé, ženy i muži, kteří si chtějí užívat života plnými doušky. Unikátní kombinace ležáku s příchutí tequily a jemných ovocných podtónů obsahuje 5,9 % alkoholu. Díky své chuťové vyváženosti a lehké perlivosti je Desperados velmi oblíbený po celém světě.
Podrobné informace najdete na www.nevermissaparty.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: katerina.beute@heineken.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz