Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Multižánrový piknik v Květné zahradě v Kroměříži - 20. června od 15 hodin

Multižánrový piknik v Květné zahradě v Kroměříži - 20. června od 15 hodin

18. 6. 2014 - KROMĚŘÍŽ - Již pátý ročník, bude ve znamení „Roku české hudby“. Téma 2014 „ Hrajeme a zpíváme českou hudbu různých žánrů „ Piknik se stal vyhledávanou a oblíbenou akcí nejen pro občany Kroměříže, ale i širšího okolí, Je vítanou příležitostí prezentace také místních a regionálních souborů. Chybět nebude ani velká nabídka občerstvení.

Datum konání byl vybrán v souvislosti s dnem Evropského svátku hudby, jenž je od r. 1982 nekomerční slavností hudebníků amatérů i profesionálů všech věkových skupin. Program je sestaven z různých, nejen hudebních žánrů, který uspokojí i pestrou paletu návštěvníků - od dětí až po seniory.

Program probíhá od 15 do 22 hodin v Květné zahradě - v kolonádě, v rotundě, v čestném dvoře, v kuželně…... Začíná soutěžemi a vystoupením nejmenších dětí, pokračuje vystoupením žáků a studentů a postupně ve večerních hodinách programem pro dospělé návštěvníky.

Piknik by se pochopitelně neobešel bez skvělého jídla a pití - samozřejmostí je tedy čepované pivo, široká škála výtečných moravských vín, steaky, poctivý guláš, rychlé občerstvení a pro děti limonády i zmrzlina.

Letos účast přislíbili: Mateřské centrum Klubíčko, mateřské školy z Kroměříže, soubory Základní umělecké školy z Kroměříže a Hulína, pěvecký sbor ZeSrandy, Bartošův dětský soubor ze Zlína, kapela Zbillow, Jazz club Kroměříž, Rozárky (sbor seniorek), country kapela Telegraf z Uh. Hradiště , Konzervatoř P.J. Vejvanovského, Divadelní kroužek ZŠ Sýpky Kroměříž, taneční soubor Ječmínek, SZUŠ D-MUSIC Kroměříž , klarinetové kvarteto – Klaret, Luke & The Skywalkers (Olomouc), skupina HUKL, NPÚ Kroměříž = (realizace edukačních zábavných akcí – Vodní hudba, hrajeme si v zahradě…) Dům kultury v Kroměříži - závěr programu film „Ta naše písnička česká“.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.unesco-kromeriz.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz