Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Novinkou mezi opravdovými delikatesami je BALSÝR NA GRIL

Novinkou mezi opravdovými delikatesami je BALSÝR NA GRIL

2. 7. 2014 - Grilování patří mezi nejoblíbenější letní činnosti. Do červena rozpálené uhlíky svědčí o pečlivě připraveném ohništi. Typická vůně opečeného masa plní ovzduší, vychlazené pivo teče proudem ze soudku a úsměvy na tvářích přítomných dam a pánů dokazují všeobecně dobrou náladu. Skvělý dojem, kterým jste na přítomné zapůsobili svým kuchařským uměním, můžete ještě vylepšit.

Opravdovou delikatesou mezi grilovanými pokrmy je BALSÝR NA GRIL, vyráběný Žirovnickou mlékárnou. Speciální sýr balkánského typu, obalený dvěma druhy koření, oživí každou zahradní slavnost.
„BALSÝR NA GRIL svou chutí a vůní obohatí každé grilování s přáteli nebo rodinou,“ říká Martin Kincl, marketingový manažer značky BALSÝR. „Balení obsahuje dva stogramové sýry, každý obalený v jiném druhu koření. Na grilu se tak sýr balkánského typu promění v delikatesu mnoha chutí. BALSÝR NA GRIL rozšiřuje produktovou řadu speciálních sýrů značky BALSÝR,“ dodává Martin Kincl.

BALSÝR NA GRIL je sýr balkánského typu, který se dá využít k přípravě mnoha druhů grilovaných pokrmů. Jeho výhodou je univerzálnost použití. Balení obsahuje dva kusy stogramového sýra s obsahem 47% tuku v sušině, které jsou ochucené směsmi koření, česnek a pikant. Sýr jednoduše poslouží nejen jako nádivka plněných pečených paprik, ale i jako chutný doplněk grilovaného masa a ryb. BALSÝR NA GRIL si vychutnáte i samotný s vychlazeným pivem nebo vínem.

Produkty značky BALSÝR se vyrábí ručně, výhradně z českého mléka. Je tak zaručen nižší obsah sušiny a soli. Více tak vyniká jeho jemná chuť. BALSÝR se dá proměnit v opravdovou delikatesu naložením do oleje s olivami. Je hojně využíván pro teplou i studenou kuchyni. Hodí se jako příloha do salátů, ale i ke smažení, zapékání, nakládání i nadívání. Všechny výrobky značky BALSÝR je možné zakoupit v celé síti českých hypermarketů i v maloobchodních prodejnách.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: michaela.janouskova@crestcom.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz