Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Finlandia po třech letech nahradí na MFF Karlovy Vary stan Jameson

Finlandia po třech letech nahradí na MFF Karlovy Vary stan Jameson

4. 7. 2014- KARLOVY VARY – Na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech se letos poprvé představí Finlandia stan s podtitulem „Less ordinary“ a po třech letech tak nahradí zelený Jameson Festival Lounge. Finlandia Bar Less Ordinary stan připraví pro návštěvníky nevšední zážitky po celou dobu konání festivalu, drinky budou míchat ti nejlepší barmani z pražského Bugsy´s baru a o hudbu se postarají DJové z vyhlášeného klubu Roxy NoD.

Na filmové fanoušky čekají oblíbené debaty s filmaři – KVIFF TALKS, drinky za skvělou cenu, soutěže, živá hudba nebo workshop s barmanem Tomášem Kučerou, který byl osobním barmanem Roberta de Nira na karlovarském festivalu v roce 2008.

Ve Finlandia stanu se budou míchat skvělé festivalové drinky Finladia Big Ginger Theory, Finlandia Psycho Tonic, Finlandia Bugsy´s Rose nebo Finlandia Cranberry Fiction za speciální cenu. Večery budou věnovány hudební produkci, o kterou se postarají DJové z vyhlášeného klubu Roxy NoD.
Festivalový program stanu zpestří další zajímavý host – návštěvníkům se představí umělkyně Tereza Velíková, jedna z pěti finalistů Ceny Jindřicha Chalupeckého. Prezentace její filmové koláže proběhne ve středu 9. července od 16:00. Návštěvníci se budou moci seznámit s její tvorbou, inspirací a prostor bude samozřejmě i pro diskuzi.



Nový Finlandia stan bude stát vedle hotelu Thermal ve středu festivalového dění. Je otevřen denně po celou dobu konání festivalu od 10 do 4 hodin (ráno) a vstup i Wi-Fi jsou samozřejmě zdarma.
Finlandia vodka je také hrdým partnerem Aeroportu, který otevře své brány na Goetheho vyhlídce nad Karlovými Vary. Přímo od Finlandia stanu bude zřízena pravidelná autobusová linka do Aeroportu, operující denně mezi 20 a 4 hodinou ranní.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: johana@allmedia4u.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz