Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

JídloTEĎ v dalších 10 městech republiky

JídloTEĎ v dalších 10 městech republiky

7. 7. 2014 - Internetový portál pro rozvoz jídla JídloTEĎ.cz nabídne své služby více Čechům, v červenci totiž rozšiřuje působnost do dalších deseti měst České republiky. Zákazníci si mohou nově objednat i pokrmy z podniků, které jsou ještě zavřené, a také si poručit jídlo i na druhý den.

Internetový portál pro rozvoz jídla JídloTEĎ.cz nabízí svým zákazníkům stále nové služby. Aktuální novinkou je možnost objednávky z podniku, který aktuálně není otevřený, a také objednávky na druhý den. „Dříve jste si z právě zavřeného  podniku objednat nemohli. Pokud je restaurace, z níž si chcete pokrm nechat přivézt, zavřená, náš web vám automaticky nabídne čas rozvozu, který je reálný. Většinou to bývá nejdříve 45 minut po otevření daného podniku,“ vysvětluje jednu z nových funkcí Marc Westermann, zakladatel portálu JídloTEĎ.cz.

Díky dobrým ekonomickým výsledkům navíc portál v průběhu července nabídne své služby v dalších deseti městech České republiky. Pokrmy z restaurace až domů si tak kromě Prahy, Brna, Ostravy, Plzně a Liberce budou moci objednat i lidé z Hradce Králové, Českých Budějovic, Zlína, Havířova, Mostu, Ústí nad Labem, Teplic, Frýdku Místku a Pardubic.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz