Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Jak chytře obsadit prázdné židle v restauracích?

Jak chytře obsadit prázdné židle v restauracích?

11. 7. 2014 - V reakci na snižující se množství hostů, kteří navštěvují restaurace, chce Restu.cz naučit restauratéry lépe využívat marketing a chytře pracovat se slevami. Pro tento účel připravil tento rezervační systém speciální marketingový balíček, který má za cíl restauratéry motivovat k přípravě chytrých zvýhodnění pro hosty a zvýšit tak jejich počet.

V restauratérství panuje v současné době vysoce konkurenční prostředí. Především přilákat nové hosty je pro spoustu restaurací problém. Oslovit je lze přitom celkem jednoduše prostřednictvím slev. „Problémem však je, že chytře využívat slevy stále většina restauratérů neumí,“ říká Pavel Suchánek z Restu.cz a dodává: „Naším cílem je toto změnit a ukázat restauracím, jak se slevami pracovat co nejefektivněji.“

A jak se liší chytré slevy od normálních? Chytré slevy neposkytuje restaurace plošně na všechny časy, ale chytře jen tehdy, kdy se jí to hodí. Chytré slevy tak mají za cíl přilákat hosty do restaurace v době, kdy nemá plně obsazeno a je v ní volněji. „V době, kdy je v restauraci málo hostů, musí restauratéři platit stále stejné fixní náklady za nájem, elektřinu a personál. Pokud se jim však povede obsadit volné židle, pokryjí tyto náklady a jejich zisk se zvýší. Navíc získají i nové kontakty na hosty, které pak budou moci oslovit se svými standardními nabídkami a připomenout se jim, aby se vrátili,“ popisuje hlavní myšlenky nového projektu Pavel Suchánek z Restu.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz