Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Festival česneku se blíží. Přijeďte do Buchlovic

Festival česneku se blíží. Přijeďte do Buchlovic

21. 7. 2014 - BUCHLOVICE - Areál zámku v Buchlovicích na Uherskohradišťsku i ulice tohoto městečka budou v sobotu 26. července tradičně (již po třinácté) patřit Netradičnímu Festivalu česneku. Ten se uskuteční pod heslem "Česnek je hrdost a pýcha." Program začne v 10:00 a potrvá do 18:00.

Během předchozích dvanácti ročníků si festival vybudoval značnou popularitu. Lidé jej navštěvují nejen kvůli kvalitním českému česneku, ale i doprovodným akcím, které s touto plodinou souvisí. Také nyní budou moci ochutnat třeba česnekový koláč, zúčastnit se soutěže "čichačů" nebo pletení česnekových copů.

Festival česneku je akce pro celou rodinu se spoustou zábavy, občerstvením ale také poučením. Více na http://www.festivalcesnekubuchlovice.cz/cz/cesnek-2014.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz