Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Tři pražské kavárny Starbucks nabízejí zákazníkům pohodlí modernizovaného interiéru

Tři pražské kavárny Starbucks nabízejí zákazníkům pohodlí modernizovaného interiéru

30. 7. 2014 – PRAHA - Starbucks Coffee Company a její joint venture partner AmRest Holdings SE v průběhu prvního pololetí letošního roku realizovali rekonstrukci tří kaváren, které zahájily svůj provoz v roce 2008. Nový design si zákazníci mohou užívat v kavárnách na Staroměstském náměstí, v Palladiu a ve vůbec první kavárně Starbucks v ČR na Malostranském náměstí.

„Starbucks je známý pro svůj inovativní přístup a úzké spojení se zákazníky, i z těchto důvodů jsme se rozhodli provést významné investice do rekonstrukcí tří našich kaváren, abychom představili nejnovější designové trendy i na českém trhu a zvýšili komfort návštěvy v našich kavárnách. Nové prostory jsou vždy inspirovány základními principy a příběhem značky Starbucks, to vše v souladu s okolím jednotlivých kaváren,“ uvedl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko.

Starbucks

Kavárna na Malostranském náměstí prošla celkovou rekonstrukcí za účelem zpříjemnit posezení zákazníků, prosvětlit celý prostor, zlepšit přístupnost k baru a celkovou plynulost pohybu v kavárně. Kavárna je nově doplněna kovovými a litinovými prvky v kombinaci s bílo-šedou barvou stěn a vybavením z tmavého dřeva. Osvětlení dodává dramatický nádech výzdobě interiéru a doplňkové zboží je umístěno v nově navrženém regálovém systému.

Starbucks Staromestske nam.

Vintage barva fasády budovy, ve které se nachází kavárna na Staroměstském náměstí, vnukla designérům myšlenku přenést stejný styl do interiéru kavárny a s ním opticky zvětšit prostor. Příjemně chladivá šedá barva stěn je výstižně zkombinována s vybavením z tmavého dubového dřeva a důležitý prvek zajišťující pohodlné posezení představují dlouhé pohovky Chesterfield. Výzdoba kavárny vypráví staletý příběh kávy, jejího původu, historie a obchodních cest, kterými se dostává do světa.

Starbucks Palladium

Renovace kavárny v Palladiu posílila vyjádření identity značky prostřednictvím nadčasového designu – kombinace zelenkavé barvy a tmavého dubu. Do prostoru kavárny
bylo přidáno více míst k sezení spolu se zelení zajišťující soukromí zákazníků. Výzdoba interiéru přibližuje vnímání chutí při ochutnávce různých druhů káv.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.bestcg.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz