Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zdroj vápníku pro malé nezbedy, to jsou Veselá zvířátka

Zdroj vápníku pro malé nezbedy,  to jsou Veselá zvířátka

30. 7. 2014 - Správná životospráva by se neměla opomíjet, hlavně u těch nejmenších. I když je někdy těžké zajistit optimální a vyváženou stravu, důslednost se vyplácí. Některé produkty jsou vyráběny speciálně pro děti a usnadňují tak rodičům výběr. Mléko a mléčné výrobky tvoří nedílnou součást každodenního jídelníčku, protože dodávají tělu tolik potřebný vápník.

Společnost Alimpex Food přináší řadu mléčných výrobků značky Veselá zvířátka, které jsou nejen cenným zdrojem vápníku pro děti, ale i veselým parťákem při svačině. Mléčné osvěžující nápoje nebo lahodně jemné smetanové krémy Veselá zvířátka si jistě získají své místo v ledničce mezi oblíbenými mléčnými produkty.

„Výrobky značky Veselá zvířátka jsou naší novinkou, která je určena zejména nejmladším spotřebitelům. Mléčné nápoje i smetanové krémy jsou vyrobeny z poctivého a kvalitního mléka.“ říká Martin Kincl, marketingový manažer společnosti Alimpex Food, a.s. „Design Veselých zvířátek vznikl po dlouhých úvahách o současných trendech animovaných postav a hrdinů. Nakonec jsme se rozhodli pro tradiční dětské motivy v podobě zástupců živočišné říše. Zvířátka byla a jsou stále oblíbeným tématem a již od útlého dětství je máme spojeny s kouzelnými a radostnými příběhy, které v sobě nesou i jistou dávku ponaučení. Doufáme, že nejen proto si jej děti zamilují a Veselá zvířátka se tak stanou jedním z jejich důležitých zdrojů tolik potřebného vápníku,“ dodává Martin Kincl.

Ať už dětem připravujeme svačinku doma, do školy nebo na výlet, nikdy nezapomínáme na jejich zdraví. Každý správný rodič ví, co tělo jejich potomka nejvíce potřebuje a co je pro jeho zdraví prospěšné. Mléčné výrobky značky Veselá zvířátka, které jsou určeny primárně dětem reprezentují čtyři kreslené postavičky, myška Hryzka, žirafák Flíček, lev Leon a kočka Micka. Na každém obalu naleznou malí spotřebitelé příběhy těchto veselých kamarádů.

Happy drink mléko Veselá zvířátka
Osvěžující mléčný nápoj v praktickém balení s brčkem v sobě ukrývá lahodné mléko bez ochucení nebo s oblíbenou příchutí vanilky, čokolády či jahody. Kreativně navržený obal dětem poodhalí tajemství vybraných zvířecích kamarádů. Tyto mléčné drinky jsou vhodnou zdravou svačinkou do školy či na výlet.
Happy drink mléko Veselá zvířátka je k dostání ve 200 ml balení za doporučenou maloobchodní cenu 11,90 Kč.

Mléko

Smetanový krém Veselá zvířátka
Lahodný smetanový krém vyrobený z poctivého českého mléka dodá dětem zdraví prospěšný vápník. V pěkně ilustrovaném kelímku se skrývá mléčný dezert vyrobený z pečlivě vybraných surovin. Tato mléčná svačinka nabídne dětem mlsání s příchutí vanilky, čokolády a s příchutí šmoula.

Šmoula

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: michaela.janouskova@crestcom.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz