Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Mezinárodní výstava vín ve Slavkově

Mezinárodní výstava vín ve Slavkově

1. 8. 2014 - SLAVKOV U BRNA - Tak jako každý rok i letos se mohou milovníci vína těšit na Mezinárodní výstavu vín - Grand Prix Austerlitz 2014. Již 11. ročník je opět připraven ve spolupráci s Moravskou bankou vín. Akce se koná v rámci Napoleonských her.

Slavnostní zahájení výstavy se uskuteční v sobotu 16. srpna 2014 ve 12.00 hodin na nádvoří zámku a otevře ji samotná císařovna Josefína, hlavní postava letošních Napoleonských her. Samotné zahájení potom bude provedeno hromadnou sabráží z koně.

Napoleonské hry se konají při příležitosti Napoleonových narozenin (tradice ze 30. let). Tento rok bude ve znamení Napoleonovy manželky Josefíny, která zemřela před 200 lety.Těšte se nejen na pestrý program s vojenskou tematikou, ale také noční romantiku v parku – v 22.00 spustí ohňostroj a zámek bude zahalen do světel svíček.

Konzumační lístek na výstavu stojí 300,- Kč a zahrnuje skleničku, katalog a 25 žetonů na degustační vzorky vína. Na výstavě budete moci ochutnat cca 300 vzorků našich i zahraničních vín. Předprodej konzumačních lístků je mimo jiné i v Informačním centru.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.meuslavkov.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz