Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

GALERIE HARFA ZVE NA DALŠÍ PIKNIK!

GALERIE HARFA ZVE NA DALŠÍ PIKNIK!

29. 8. 2014 - PRAHA - V sobotu 30. srpna se v odpoledních hodinách na střeše Galerie Harfa uskuteční letní Gurmánský piknik, na kterém budou moci milovníci gurmánských specialit ochutnat jedinečné pokrmy, připravené z lokálních sezónních surovin. A protože srpen je měsícem melounů, švestek, hub a okurek, můžete se těšit právě na speciality z nich! Po Gurmánském pikniku přivítáme artistickou skupinu Mistral, která pro návštěvníky Harfy odehraje představení s názvem “Cirkus bude!“. Skupina Mistral, jež přináší svým fanouškům celou řadu artistických vystoupení již od roku 2005, vystoupí s představením nesoucím se ve stylu klasických cirkusových kousků.

„Celé léto se v Galerii Harfa snažíme přinášet radost, a to především v podobě kultury pod otevřeným nebem na naší střeše. Odehrálo se zde mnoho divadelních představení i oblíbených filmů, a protože konec prázdnin pocítí hlavně děti, chceme i jim zpříjemnit poslední víkend před nástupem do školy. Jsme moc rádi, že skupina Mistral přijala naše pozvání, a vystoupí na Harfě s představením, které potěší malé i velké,“ říká marketingová koordinátorka Galerie Harfa Martina Tlustá.

Poté, co ochutnáte například opilý meloun, švestkové knedlíky, bavorské vdolky, houbovou smaženici nebo domácí kyselé okurky s houbovými řízky, si užijete dechberoucí vystoupení členů skupiny Mistral. Předvedou úžasné akrobatické cviky v neuvěřitelných výškách. Dále se těšte na velkého kouzelníka a iluzionistu, odvážného indického fakíra, milého a veselého klauna a závěrečnou ohnivou show.

Sladký a svěží piknik se na střeše Galerie Harfa uskuteční v sobotu 30.8. 2014 od 11:00 do 18:00 hodin a celý bude pod taktovou profesionálů z naší restaurace Culinary Aroma. Představení skupiny Mistral vypukne v 19:00 hodin a vstupné na něj je zdarma. Rezervovat si svá místa můžete na www.skupinamistral.cz/cirkus-bude/110-praha, kde se také dozvíte více o akrobatické skupině Mistral. Ti, kteří se v Galerii Harfa zdrží déle, se mohou od 21:00 podívat na film Tomáše Vorla Kouř. Promítání je součástí programu Letní scény Harfa, která po celé léto uváděla divadelní představení a filmová promítání právě na střeše Galerie Harfa. Poslední film letošního Kulturního léta v Harfě se bude promítat v neděli 31. srpna a bude jím Andělský podíl. Tímto však kultura nekončí. Jako bonus jsme si pro Vás připravili vystoupení skupiny Salome, které sestává z autorských úprav písní legendárního Karla Kryla pro zpěv, harfu, klarinet a kytaru. Po předložení vstupenky z libovolného srpnového představení z Letní scény Harfa mají návštěvníci možnost získat vstupenku na Salome zdarma. Vstupenky lze předložit na infostánku Galerie Harfa, pokladně Letní scény nebo v prodejní kanceláři Kulturního portálu.

Pro více informací o Galerii Harfa navštivte prosím www.galerieharfa.cz. Program Letní scény Harfa naleznete na www.letniscenaharfa.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.onyxgroup.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz