Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Farmářský trh v Den splněných přání ve Fryštáku

Farmářský trh v Den splněných přání ve Fryštáku

5. 9. 2014 - FRYŠTÁK/ZLÍN -V sobotu 13. 9. 2014 se koná třetí ročník Dne splněných přání, který je odjakživa spojen s Farmářskými trhy. Tradičně budeme sbírat vaše tajná přání a ukládat je do demižónu, který zakopeme vedle školy pod čerstvě nasazený strom.

Budete se moci setkat s farmáři a nakoupit kvalitní potraviny jak jste zvyklí. Již podruhé budou na trzích pod záštitou Agrární Komory Zlínk zakoupení vítězné produkty ze soutěže Regionální potravina Zlínskéhokraje. Tentokrát se díky MAS Partnerství Moštěnka přidají i výrobci oceněných potravin značky Haná regionální produkt. O dokreslení příjemné atmosféry se pokusí pouliční muzikanti, hrající přímo mezi lidmi na ulici. Samozřejmostí je i program pro děti.

Závěrem bychom rádi vysvětlili grafický motiv aktuálního plakátu, který zdánlivě s Farmářskými trhy nesouvisí. Souvisí však s myšlenkou Dne splněných přání. Rádi bychom přispěli do mozaiky občanské společnosti malým střípkem - akcí, která dá prostor všem názorovým proudům.

Měsíc před komunálními volbami tak chceme dát prostor fryštackým politikům k prezentaci sebe sama i svých představ o řízení města v nadcházejících čtyřech letech a přispět tak ke zklidnění rozjitřené předvolební atmosféry.

Chceme se tak nechat inspirovat děním ze Skandinávských zemí, kde jsou tyto aktivity běžnou součástí politické kultury. Jak k tomu Fryštačtí politic ipřistoupí - zda pozvou návštěvníky na domácí koláče, buchty, klobásky,slivovici či kus řeči - necháme na nich.

Fryšták

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: Fair Play Fryšták o.s.
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz