Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Seminář Čokoládové pralinky

Seminář Čokoládové pralinky

8. 9. 2014 - OSTRAVA - Asociace kuchařů a cukrářů ČR ve spolupráci se společností Almeco s.r.o. a Barry Callebaut připravuje již druhý vzdělávací seminář na téma: ČOKOLÁDOVÉ PRALINKY. Po velkém úspěchu v Praze jsme se rozhodli uspořádat seminář pro zájemce z Moravskoslezského kraje a okolí.

Seminář se bude konat dne 9. října 2014 od 9.30 hodin do 16.00 hodin v Clarion Congress Hotelu Ostrava. Lektor semináře: Josef Šarman. Na semináři se mimo jiné dozvíte a uvidíte přípravu: temperace čokolády, výroba pralinek výroba různých druhů ganáží a náplní, dekorace.

Více informací naleznete a příhlásit se můžete na  - http://akc.cz/seminar-293/seminar-cokoladove-pralinky-v-ostrave

Uzávěrka příhlášek je 30. září 2014. TAK NEVÁHEJTE A PŘIHLAŠTE SE – počet míst je omezen. Pro členy AKC a pro studenty jsou připraveny speciální ceny.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.akc.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz