Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Výstaviště nabídne fotbal ve spojení s gulášem

Výstaviště nabídne fotbal ve spojení s gulášem

10. 9. 2014 - PŘEROV - Sportovní, kulturní i gastronomické zážitky slibují Dny přerovského fotbalu a Guláš fest s podtitulem Žijeme gulášem a fotbalem, které se v Přerově konají 19. a 20. září 2014 na Výstavišti.

Netradiční fotbalové zápasy se odehrají v sobotu ve speciálních klecích, ve vodním bazénu a v nafukovacím hřišti. Turnaje v klecích se mohou zúčastnit týmy od 8 do 15 let, v nafukovacím hřišti od 10 let a kopaná v nafukovacím vodním bazéně je určena hráčům od 18 let. „Přihlásit se mohou týmy z Přerova i z okolí nejpozději do 15. září, kdy máme uzávěrku,“ informoval Aleš Baran, PR manažer 1. FC Viktorie Přerov o.s., které je spolupořadatelem akce. V sobotu 20. září se navíc Výstaviště provoní guláši. „Předpokládáme, že na neoficiální Mistrovství ČR ve vaření kotlíkových gulášů přijede až padesát týmů z Česka i ze zahraničí. Návštěvníci akce se tak mohou těšit na tradiční guláše i originální recepty tohoto v Česku oblíbeného pokrmu. Vstup na akci v sobotu je zdarma,“ doplnil Aleš Baran. Výjimkou je páteční muzikálové představení In Time taneční skupiny Duckbeat, na které si zájemci musí zaplatit vstupné 49,90 Kč.

Přerov

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.fcprerov.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz