Štamgast & Gurmán

Jak správně na pralinky?

Jak správně na pralinky?

17. 9. 2014 - OSTRAVA - Na základě velkého zájmu se AKC ČR rozhodla opakovat vzdělávací seminář pro všechny cukráře, nejen profesionály, na téma „Čokoládové pralinky“. Seminář se koná ve spolupráci se společností Almeco s.r.o. a Barry Callebaut a to dne 9. října 2014 v Clarion Congress Hotelu Ostrava, salonek RUBÍN, Zkrácená 2703, Ostrava – Zábřeh.

Obsahem semináře je:

  1. Temperance čokolády

-  pomocí Mycrya

-  v mikrovlnné troubě

-  na kamenné desce

  1. Výroba pralinek

-  krájené pralinky (typ nugát) s možností dekorace pomocí transfer fólie nebo struktur fólie

-  klasické pralinky do makrolonových forem

-  máčení kandovaného a čerstvého ovoce do čokolády

  1. Výroba různých druhů garáží a náplní

-  náplně do pralinek, ochucení pomocí pyré, pasty atd.

-  náplně do pralinek z ganáží

  1. Dekorace

-  Použití dekoračních posypových materiálů a pudrů

-  Použití struktur fólií a transfer fólií

Pokud vás obsah semináře zaujal neváhejte se přihlásit viz online přihláška:   http://akc.cz/seminar-293/seminar-cokoladove-pralinky-v-ostrave

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.akc.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz