17. 9. 2014 - OSTRAVA - Na základě velkého zájmu se AKC ČR rozhodla opakovat vzdělávací seminář pro všechny cukráře, nejen profesionály, na téma „Čokoládové pralinky“. Seminář se koná ve spolupráci se společností Almeco s.r.o. a Barry Callebaut a to dne 9. října 2014 v Clarion Congress Hotelu Ostrava, salonek RUBÍN, Zkrácená 2703, Ostrava – Zábřeh.
Obsahem semináře je:
- pomocí Mycrya
- v mikrovlnné troubě
- na kamenné desce
- krájené pralinky (typ nugát) s možností dekorace pomocí transfer fólie nebo struktur fólie
- klasické pralinky do makrolonových forem
- máčení kandovaného a čerstvého ovoce do čokolády
- náplně do pralinek, ochucení pomocí pyré, pasty atd.
- náplně do pralinek z ganáží
- Použití dekoračních posypových materiálů a pudrů
- Použití struktur fólií a transfer fólií
Pokud vás obsah semináře zaujal neváhejte se přihlásit viz online přihláška: http://akc.cz/seminar-293/seminar-cokoladove-pralinky-v-ostrave
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.