Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Společensky odpovědný dárek od Srdcerváčů

Společensky odpovědný dárek od Srdcerváčů

Přestože je stále léto, na Vánoce můžete myslet s předstihem. Unikátní benefiční dárek nabízí Srdcerváči. Projekt, který pomáhá vytvářet nová vhodná pracovní místa pro spoluobčany se zdravotním postižením.

Již nyní lze zakoupit limitovanou sérii dvou exkluzivních sklenic Srdcerváčů na víno včetně dárkového balení. Tvar skleniček je originální a nikde jinde nedostupný. Sklenice navrhla designérka Vanda Mocová a společnost BOA Design. Skleničky spadají do třídy nejvyšší kvality: vyznačují se mimořádnou průzračností a vysokou mechanickou odolností, přitom ale nízkou hmotností. Garantem kvality je renomovaný český sklářský výrobce Crystalex CZ.

Naprostým unikátem je i dekorace „Srdcerváči“ v Braillově písmu, která je na sklo vytvořena starou, téměř zapomenutou ruční sklářskou technikou. Zavírání krabice zajišťuje papírová přelepka, na kterou je možno vytisknout firemní motiv (např. logo) či jen vánoční přání. Přelepka rovněž obsahuje základní informace o sbírkovém projektu Srdcerváči, tj. kam podpora dárce směřuje. Cena setu (2 kusy skleniček) i s případnou přelepkou je 220 Kč. Zakoupením získáte velmi originální a decentní dárkový předmět, který splňuje nejvyšší nároky na kvalitu a design, navíc za výhodnou cenu.

V souladu s moderními trendy ukážete okolí, že myslíte i na znevýhodněné skupiny občanů a jejich podporu. Učiníte to citlivou a milou formou. Dárkem, který může být vhodným doplněním Vašich společensky odpovědných aktivit. Podpoříte tak úspěšný projekt, který bude mj. letos opět silně medializován. Nákupem sklenic pomůžete vytvořit nová adekvátní pracovní místa pro zdravotně postižené. Hendikepovaní tak mohou zlepšit svou sociální situaci, neztratí své pracovní návyky, znovu se naplno zapojí do společnosti a mohou dál rozvojově a kariérně růst. Z výhradních příjemců sociálních dávek se tím stanou také plátci daní, což je pozitivum nejen pro OZP samotné, ale i pro celou společnost v ČR. Dárkové balení sklenic Srdcerváčů s Braillovým písmem lze zakoupit zde.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz