Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Týden kávy! To je i zlínská Caffé zone

Týden kávy! To je i zlínská Caffé zone

24. 9. 2014 - ZLÍN - Specializovaná nekuřácká kavárna Caffé zone pro milovníky pravé italské kávy je součástí showroomu a designové prodejny s širokým a jedinečným výběrem italských káv, čajů, kávovarů, originálního kávového porcelánu a doplňků. V kavárně můžete ochutnat velké množství rozličných kávových nápojů. Kávu si lze vybrat vždy ze 2 značek kávy, které pravidelně na našich mlýncích obměňujeme.

Vedle tradičního italského espressa, cappuccina, či latte můžete ochutnat také naše originální kávové speciality či výborné domácí dezerty. Kavárna nabízí příjemnou a svěží atmosféru pro vychutnání Vaší oblíbené kávy, navíc si můžete chvíle zde strávené zpříjemnit nákupem kvalitní balené kávy a ostatního sortimentu, které učiní Váš požitek z kávy dokonalým.

Caffé zone

Caffé zone je výjimečná v mnoha směrech:

* Specialista na kávy /profesionální personál, který miluje kávu a absolvoval řadu kávových kurzů včetně školení „latte art“/

* Jedinečná a nejširší nabídka káv ve Zlínském kraji

* Tradiční příprava pravého italského espressa i dalších kávových nápojů

* Originální kávové nápoje a doplňkový sortiment

* Domácí dezerty

Caffé Zone

Caffé zone – značky kávy:

Caffé zone je výhradním dovozcem kávy Caffé Mauro pro Českou republiku, směsi této italské pražírny tvoří základ místní kávové nabídky. V kavárně je možno průběžně vyzkoušet dalších více než 60 směsí tradičních i originálních italských káv. V portfoliu Caffé zone jsou také značky, které jinde v ČR nekoupíte.

Caffé zone

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.stamgastagurman.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz