Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Harfa v obležení krásek

Harfa v obležení krásek

10. 10. 2014 - PRAHA - Galerie Harfa je poslední castingovou zastávkou, která bude objevovat nové tváře modelingu. 20. října odpoledne nabízí zájemkyním poslední příležitost zkusit štěstí v soutěži. „Rádi jsme se stali součástí projektu, který plní mladým slečnám jejich životní sny a pomáhá jim při vstupu do světa přehlídkových mol. Je také možné, že uvidíme budoucí vítězku,“ říká marketingová koordinátorka Galerie Harfa Martina Tlustá.

Po celou dobu bude přítomna Simona Krainová, která bude účastnice hodnotit, pomáhat jim a představí se i jako moderátorka eventu. Zúčastnit se mohou dívky ve věku 13 až 19 let, které dosahují minimálně stanovené výšky 174 cm. Novinkou letošního ročníku je otevření castingu mužům a chlapcům od 15 let.

Ti se neúčastní Czechoslovak TopModel, ale mohou se představit týmu agentury a zkusit stát se novou tváří Czechoslovak Models.Soutěžící nejprve během září a října projdou regionálním castingem, který se kromě Galerie Harfa koná na dalších 10 místech v České republice a na Slovensku. Následuje semifinále, z něhož bude vybráno 12 nejlepších finalistek. I semifinále se letos už podruhé odehraje v Galerii Harfa, i když tato část soutěže již není veřejná. V prostorách obchodního centra proběhne i první focení finalistek.

O vítězce se rozhodne na konci listopadu během slavnostního galavečera v galerii DOX. Finále bude posuzovat mezinárodní porota složená ze zástupců špičkových modelingových agentur z celého světa.V rámci castingu v Galerii Harfa vystoupí zpěvačka Elis, která sama před časem zkusila štěstí v talentové soutěži.Soutěž Czechoslovak TopModel probíhá již druhým rokem. Pořadatelem je agentura Czechoslovak Models, jedna z nejstarších a největších agentur na českém trhu.

HARFA

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.onyxgroup.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz