Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Malá sázka o Velké pivo: čeští fotbalisté vykopali pro své fanoušky přes 10 000 piv zadarmo

Malá sázka o Velké pivo: čeští fotbalisté vykopali pro své fanoušky přes 10 000 piv zadarmo

15. 10. 2014 - Pondělním vítězstvím 4:2 nad Kazachstánem zajistili čeští reprezentanti ve fotbale na zápas s Islandem, který se bude hrát 16. listopadu na plzeňském hřišti, přes 10 000 speciálních plechovek piva s portréty známých a úspěšných českých fotbalistů. Tato mimořádná pivní odměna vyplynula ze sázky mezi trenérem reprezentačního týmu Pavlem Vrbou a sládkem pivovaru Gambrinus Pavlem Zítkem.

„Radost z vítězství našeho týmu je na prvním místě. Takže pivo nám sice Pavel Vrba neuvaří, ale za to si fanoušci v den zápasu s Islandem budou moci připít po zápase tisíci pivy zadarmo na další úspěchy české reprezentace,“ uvedl sládek pivovaru Gambrinus Pavel Zítek.

Malou sázku o Velké pivo mezi sebou uzavřeli kouč reprezentačního týmu Pavel Vrba a sládek pivovaru Gambrinus Pavel Zítek. Fotbalisté měli získat minimálně 4 body v zápasech s Tureckem a Kazachstánem v rámci kvalifikačních zápasů na Mistrovství Evropy ve fotbale 2016. Díky šesti bodovému zisku fotbalisté s přehledem zajistili, že každý dospělý návštěvník fotbalového utkání ČR – Island, které se uskuteční 16. 11. 2014, dostane po zápase oproti vstupence plechovku piva Gambrinus s portrétem českého fotbalisty. Vzhledem ke kapacitě stadionu se dá předpokládat, že bude rozdáno více než 10 000 piv.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.prazdroj.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz