Štamgast & Gurmán

Čerstvé šťávy UGO od Kofoly zabodovaly na mezinárodní výstavě „Země živitelka“

Čerstvé šťávy UGO od Kofoly zabodovaly na mezinárodní výstavě „Země živitelka“

24. 10. 2014 - Čerstvé šťávy UGO získaly v rámci letošního 41. ročníku mezinárodní výstavy „Země živitelka“ pro Kofolu hned dvě ocenění. V soutěži o nejlepší vystavený exponát udělili organizátoři výstavy ovocným a zeleninovým šťávám UGO prestižní „Zlatý klas s kytičkou“ pro výrobky, které splňují i náročná ekologická kritéria. Kromě toho uspělo UGO i v soutěži Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářské výrobky.

Výstava Země živitelka patří mezi nejžádanější výstavy v naší zemi. Její 41. ročník navštívilo letos okolo 100 000 lidí a počet vystavovatelů přesáhl hranici 600 subjektů. „Zlatý klas“, který oceňuje špičkové výrobky a novinky z několika oblastí, je jednou z nejtradičnějších soutěží celé výstavy. Právě v ní zabodovaly čerstvé šťávy UGO naplno, když získaly nejvyšší ocenění „Zlatý klas s kytičkou“ pro výrobky, které kromě kvality splňují i náročná ekologická kritéria. Ze všech 34 přihlášených exponátů obdržely tuto cenu letos pouze tři. Jedním z nich se stala nová litrová láhev nepasterované šťávy UGO Mrkev a jablko, kterou porotci označili za velmi vhodnou pro zdravou výživu.

Odborná porota u produktu vyzdvihla především použití domácích surovin a technologickou kvalitu zpracování. „To, že se UGO stalo jedním ze tří oceněných produktů, potvrzuje jeho výjimečnost. Díky použití unikátní výrobní technologie paskalizace a pečlivému výběru surovin se UGO vymyká jakémukoli standardnímu zařazení. Je to zcela nová kategorie nepasterovaných ovocných
a zeleninových šťáv, které mají stejné parametry jako šťáva právě vymačkaná a navíc spotřebitelům přinášejí komfort v podobě 4 týdnů trvanlivosti při uchování v chladu,“ vysvětluje Martin Klofanda, brand manažer značky UGO.

UGO přesvědčilo odborníky nejen špičkovou kvalitou, ale i inovativním přístupem. Potvrzuje to druhá cena, kterou UGO získalo v soutěži o nejlepší inovativní potravinářský výrobek. V rámci ní jsou hodnoceny různé aspekty inovací, stejně tak i kvalita či výživová hodnota výrobku. Cenu prezidenta Potravinářské komory ČR získala Kofola rovnou za tři druhy ovocných a zeleninových šťáv: UGO Mrkev a jablko, UGO Pomeranč a UGO Řepa a jablko.

Ugo

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.kofola.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz