Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Jak chutná Zlínsko?

Jak chutná Zlínsko?

20. 9. 2011 - ZLÍN – Víte jak chutná Zlínsko? Pokud ne, určitě si nenechte ujít vyhlášení soutěže Perla Zlínska 2011 a Regionální potravina Zlínského kraje, které se uskuteční v pátek 30. září a v sobotu 1. října ve sportovní hale Euronics Zlín.

Perla Zlínska 2011 a Regionální potravina ZK jsou velmi prestižními soutěžemi. „Jejich cílem je podpořit české prvovýrobce a potravináře. Pořádáme je společně se Zlínským krajem a ministerstvem zemědělství,“ prozradila Jana Brázdilová, ředitelka Agrární komory Zlín.
Součástí akce je i Den kraje, který pořádá hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák.
Program:
Pátek 30. září – Perla Zlínska
13 hodin zahájení, 14 hodin vyhlášení vítězných výrobků, ochutnávka a možný prodej přímo od výrobců, ochutnávka vín, cimbálová muzika Klobůčan,soutěže, kulturní program, ukázka zemědělské techniky a cvičených hospodářských zvířat. Ukončení v 18 hodin
Sobota 1. října – Regionální potravina ZK
10 hodin – zahájení, 11.30 vyhlášení vítězů. Doprovodný program obdobný jako předešlý den. Ukončení v 15 hodin.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz