14. 11. 2014 - KARLOVY VARY - Asociace kuchařů a cukrářů ČR - pobočka Karlovy Vary pořádá vzdělávací seminář na téma „MOLEKULÁRNÍ KUCHYNĚ“. Seminář se bude konat dne 11. prosince 2014 od 9.00 – 15.30 hodin, místo konání učebna praktického vyučování SOU stravování a služeb, Ondřejská 56, Karlovy Vary.
Lektor
Tomáš KONOPKA - kulinářský poradce Nestlé Profesional - člen AKC ČR pobočka Karlovy Vary - dlouhodobě se zajímá o nové trendy - propagátor nových trendů v ČR - bývalý manažer národního týmu
Program
V semináři se dozvíte:
- proč je dobré se o tomto tématu něco málo dozvědět
- jak využít vědomosti v praxi při každodenní práci
- něco málo o senzorických vjemech našich hostů
- moderní a nové přístupy v tepelných a technologických úpravách
- co jsou hydrokoloidní látky a jak využít jejich potenciál
Ochutnáte:
- sázené vejce z ovoce
- králík na smetaně
- hovězí jazyk s křenovou omáčkou
- banánové želé s kokosovým pudinkem a další pochoutky
Více informací včetně online přihlášky naleznete v odkaze: http://akc.cz/seminar-297/seminar-molekularni-kuchyne
Cena semináře: (v ceně je zahrnuta účast na semináři, ochutnávka, certifikát)
ČLEN AKC ČR: 690,- Kč včetně 21% DPH
NEČLEN: 990,- Kč včetně 21% DPH
Poplatek za seminář musí být uhrazen do data semináře. Online přihlášky naleznete na www.akc.cz. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři. Počet míst omezen. Pokud nebude seminář naplněn 15 osobami, organizátor si vyhrazuje právo seminář zrušit.
Uzávěrka přihlášek je 6.prosince 2013. Přihlášky můžete vyplnit online na www.akc.cz nebo zaslat na AKC KV nebo na e-mail: sekretariat@akc.cz Kontaktní osoba: Lukáš Paluska, předseda AKC ČR Karlovy Vary, Tel: 777 67 40 38
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.