Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

GALERII HARFA PROVONÍ ČOKOLÁDA

GALERII HARFA PROVONÍ ČOKOLÁDA

17. 11. 2014 - PRAHA - Ve dnech 21.–23. listopadu propukne v Galerii Harfa v pořadí již třetí Čokoládový festival. Letos si . můžete vychutnat kromě čokoládových specialit i takové dobroty jako jsou vafle, perníčky a dokonce čokoládové pivo. Pro vaše ratolesti bude připraven dětský koutek a další doprovodné - aktivity.

Organizaci Čokoládového festivalu zajišťuje agentura ChrisFromParis, která si pro vás připravila bohatý program. Na kulinářské přehlídce se předvedou šéfkuchaři z restaurace Culinary Aroma, kteří představí čokoládu jako jedinečnou ingredienci v originálních receptech. Budete moci zdarma ochutnat například plněnou vepřovou panenku se švestkami přelitou bylinkovou čokoládou s bramborovými placičkami či bramborovo-tvarohové noky v pomerančové čokoládě.

Těšit se můžete na Jaroslavu Šípkovou, vítězku letošního ročníku londýnského Cake International v kategorii Floral Arrangement, se kterou si budete moci vyzkoušet, jak vyrobit sladkou kytičku z cukrové hmoty. Své kulinářské dovednosti předvede v neděli 23. 11. také autorka knihy „Přirozeně bez lepku a bez mléka“ Ilona Dostálová. Pokud vás zajímá, jak lze bez mouky připravit lahodné zákusky, přijďte se inspirovat takzvaným Paleo stravováním.

Zároveň budete mít možnost zhlédnout výrobu pralinek od Mon Chocolatier Martina Pokorného. Na prodejních stáncích společností (ChocoMe, CandyStore, Carla, Kamila chocolates, Italské Liker a jiné) zakoupíte různé druhy čokoládových produktů. Dále uvidíte unikátní svatební dort, který tvoří pouze bonbony, a pokud budete mít chuť i odvahu, vyzkoušíte jedinečné čokoládové pivo. Jste-li milovníky čokolády, rozhodně si tento festival nenechte ujít!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: katerina.smolikova@onyxgroup.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz