Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vstup na PRAGUE BAR SHOW zaznamenal úspěch

Vstup na PRAGUE BAR SHOW zaznamenal úspěch

17. 11. 2014 - PRAHA - Namrazený panák s vychlazenou Vodkou BLEND 42 Fire a plátek chilli papričky. Přesně takto se podávala na podzimní PRAGUE BAR SHOW novinka z produkce společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries. A zájem o ni a koktejly z ní byl mezi návštěvníky akce veliký, však také stánek s výrobky prostějovské likérky GSD byl v neustálém obležení. Není divu!

Jedná se o vodku, která je na našem trhu jedinečná svou recepturou včetně procenta alkoholu ve výši 42 procent. Žádná jiná vodka na trhu totiž takový počet procent alkoholu nemá. Unikátnost vodky je rovněž mísením jednotlivých složek, tedy melasového, vinného a obilného lihu a vody v optimálním poměru, čímž se docílí vyvážené jemné chuti a uchová se koncentrovaná energie destilátu. Její čistota a souhra chutí je zaručena díky filtraci přes aktivní uhlí.

Zabodovaly ovšem i další novinky, ať už šlo o Hanáckou levandulovou nebo Hanáckou zázvorovou, jež jsou produkty připravené na bázi Hanácké vodky. U obou cenili návštěvníci PRAGUE BAR SHOW přírodní ingredience - v Hanácké levandulové vedle chuti švestek obsah pravé esence levandule, v Hanácké zázvorové pak chuť zázvoru, citronu a medu.

Novinky prezentovali dva zkušení barmani, kteří tu předvedli flair show. Jedním z nich byl zakladatel Czech Flair teamu, Mistr Evropy 2004 z Moskvy, první vicemistr WORLD CUP TAIWAN v letech 2009 a 2011 Ondřej Slapnička.

„Společnost GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries se představila na PRAGUE BAR SHOW poprvé a, soudě dle ohlasu profesionálů z vysoké gastronomie a barmanského světa, velice úspěšně,“ zhodnotil prezentaci obchodní a marketingový ředitel GSD Vladimír Vavřich.„V konkurenci věhlasných světových značek se nám podařilo dokázat, že ryze česká společnost se může prezentovat vysoce kvalitními a konkurence schopnými českými lihovinami."

A čím je PRAGUE BAR SHOW pro výrobce lihovin tak zajímavá? Je jedinou akcí svého druhu v České republice a zaměřuje se striktně na odbornou veřejnost. Jde vlastně o kombinaci seminářů, workshopů a veletrhu pouze pro profesionály z nápojové branže, kdy se návštěvníci setkávají s nejlepšími světovými experty, barmany, mixology, ambasadory značek, získávají nové vědomosti, inspirace a seznamují se s největšími trendy v oblasti nápojů.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: petrmaxa@maxi-media.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz