Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SHOWBYZNYS, JÍDLO, PITÍ: PAVEL KORTAN

SHOWBYZNYS, JÍDLO, PITÍ: PAVEL KORTAN

4. 12. 2014 - Na otázky ohledně jedení, pití a vaření nám odpověděl sympaťák Pavel Kortan, který i přes své mládí dosáhl v módní sféře význačné hodnosti: National make-Up artist Yves Saint Laurent.

Vaše oblíbené jídlo z dětství?
No, co si tak vzpomínám tak asi babiččina rajská omáčka

Vaříte? Co nejraději? A co se Vám moc nedaří?
Jsem docela "kuchtík" a rád vařím pro své přátele, nejraději peču maso na různé způsoby s bylinkami, rád vařím těstoviny, ovšem nikdy se mi nepovede dokonale domácí guláš .... Pokaždé ho pokazím nějakou vlastní zbytečnou kreativitou.

Co vám nejvíce chutná?
Miluju plody moře na dovolené a užívám si kuchyni oblastí, které navštěvuji díky cestování... Ale určitě mi dáte za pravdu, když odpovím, že nejlepší je domácí klasika a nejlépe od maminky.

Vaše oblíbené pití? Anebo případně naprosto neoblíbené?
Každé ráno piju sklenku vody se šťávou z jednoho citrónu, je to můj ranní rituál... Oblíbil jsem si také chlazené bylinkové čaje, obecně nepiju moc slazených nápojů, a když jsem někde za zábavou, dopřeju si paradoxně sladší víno, můj favorit je tramín červený.

Co Vám raději nenabízet k jídlu a pití?
Nikdy bych asi nepozřel vepřový mozek. Jednoznačně nejde úplně říct, co bych nepil… I když snažím se vyhnout větší spotřebě mléka - jsem přesvědčený že to pro organismus není to pravé.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.stamgastagurman.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz