Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Je libo Medovou čertici?

Je libo Medovou čertici?

3. 12. 2014 - Advent je tady! Předvánoční čas je hlavně pro děti plný tajemna, přání, čekání na mikulášskou nadílku a poté, co se objeví pod vánočním stromečkem. Dospělí spíše dohánějí nákup dárků, dobrot na slavnostní hodování a občas nevědí, kde jim hlava stojí. Nabídek a lákadel na ně čeká nespočet. Však je pro ně nachystala rovněž prostějovská likérka.

Třeba zajímavou produktovou řadu Hanácká. Mezi nekrémovými likéry se zájem o Hanáckou rapidně v letošním roce zvýšil. Dopomáhají tomu nyní rovněž podzimní novinky Hanácká Levandulová s chutí švestek a s obsahem pravé esence levandule, nebo Hanácká Zázvorová, která chutná po zázvoru, citronu a medu.

A což tak teď, v chladných dnech při vyhlížení Mikuláše a jeho doprovodu, vyzkoušet aktuální Medovou čerticiPřipravuje se z Hanáckého Medováku. Návod je jednoduchý: 2cl Hanáckého Medováku a 4cl Hanácké Malinové griotky zalijete horkou vodou a můžete si pochutnávat.

Pokud by toto nestačilo, pak sáhněte po Medovém grogu. Ke 4cl Hanácké Medovinky přidejte horkou vodu a plátek citronu. Své fanoušky bude mít určitě rovněž Horký zázvor, kdy se 4 cl Hanácké Zázvorové smíchají s horkou vodou a dochutí plátkem citronu.

No a v neposlední řadě je tu Horká malina - 4cl Hanácké Malinové griotky zalité horkou vodou. Pro fajnšmekry je určeno rovněž Hanácké Bombardino. To se připraví z panáku horkého vaječného krému, ½ panáku Hanáckého Tuzemáku, ½ dl horkého mléka a šlehačky.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.stamgastagurman.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz