Štamgast & Gurmán

Čtrnáctistupňový speciál Zubr Maxxim je hotov, zima může začít!

Čtrnáctistupňový speciál Zubr Maxxim je hotov, zima může začít!

5. 12. 2014 - Zimní speciál pivovaru Zubr, 14° pivo Zubr Maxxim, se opět začíná točit ve vybraných restauracích na Přerovsku, Olomoucku a Zlínsku. Toto vůbec nejsilnější pivo, které má pivovar ve své předvánoční nabídce, je nejoblíbenějším pivním speciálem pivovaru. I letos před Vánoci se ho navařilo více jak 1000 hl.

Speciály pivovaru Zubr slaví mezi jeho zákazníky velký úspěch. A Zubr Maxxim z hlediska zkonzumovaného množství jednoznačně vítězí. „Není to ale jenom tím, že Maxxim byl naším prvním speciálem,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru. Právě 6,5% obsah alkoholu, který je oproti běžným pivům znatelně vyšší, přispívá v zimním a chladném období k atraktivitě tohoto předvánočního speciálu.

Zubr Maxxim se vyrábí dle klasické receptury dní za použití kvalitních tuzemských surovin a vlastních pivovarských kvasnic, doba zrání v ležáckých tancích je kolem 90 dnů. Díky těmto atributům má speciál své typické aroma, sytou jantarovou barvu a vyšší hořkost. K dispozici je jak filtrované pivo, tak i nefiltrovaná varianta s charakteristickým mírným zákalem a plnou silnou chutí.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz