Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SHOWBYZNYS, JÍDLO, PITÍ: Ondra Mandík

SHOWBYZNYS, JÍDLO, PITÍ: Ondra Mandík

11. 12. 2014 -Na otázky ohledně jídla, pití a vaření nám odpověděl moderátor a DJ Ondra Mandík. Věřili byste, že před svou hudební kariérou pracoval jako kuchař?

Vaše oblíbené jídlo z dětství?

Asi jednoznačně krupicová kaše s rozpuštěným máslem, cukrem a kakaem, to si myslím je základ jídelníčku každého z nás v dětství.

Vaříte? Co nejraději? A co se vám moc nedaří?

Tak protože mám hotelovou školu a 6 let jsem pracoval v gastronomii, tak si dovolím říct, že vařím dobře a rád, nejraději dělám asijskou a italskou kuchyni, mojí specialitou je Asijská pánev EROMA, což je mé tajemství kulinářské, které když uvaříte jakékoliv ženě, tak je vaše.

Co Vám nejvíce chutná?

Myslím si, že nejsem mlsný typ člověka a kromě rýžového nákypu a kobylek pražených na pánvi sním všechno.

Vaše oblíbené pití? Anebo případně naprosto neoblíbené?

Více jak 7 let dělám DJe a jak je všeobecně známo, DJové mají rádi dobré pití, takže rád si dám dobrou whisky ale nepohrdnu ani klasickým cuba libre nebo mojitem, správná párty má být zakončená B52.

Co Vám raději nenabízet k jídlu a pití?

Asi by kste mě nepohostil francouzskou kuchyní, to znamená mušlemi, šneky, slávkami, nemusím ani ústřice nebo mořské plody.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.stamgastagurman.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz