Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SPAR ČOS je partnerem projektu Bílá pastelka

SPAR ČOS je partnerem projektu Bílá pastelka

27. 9. 2011 - Záplava bílých pastelek se objeví v hypermarketech INTERSPAR a před supermarkety SPAR dne 12. října 2011, a to v rámci podpory charitativního projektu Bílá pastelka. Nejen zákazníci hypermarketů INTERSPAR a supermarketů SPAR budou mít možnost přispět na sbírku ve prospěch výukových programů pro nevidomé.

SPAR ČOS se zapojil do podpory veřejné sbírky Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR (SONS ČR). Záštitu nad letošním ročníkem projektu Bílá pastelka převzala předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miroslava Němcová. V loňském roce proběhla Bílá pastelka ve dvě stě městech České republiky a bylo prodáno sto osmdesát tisíc bílých pastelek.

„Uvědomujeme si, jak důležité místo má mezi lidmi snaha pomáhat druhým. Tímto heslem se řídíme i my a snažíme se udělat maximum nejen pro své zákazníky, ale i pro skupiny, které mají život zkomplikovaný určitým handicapem,“ říká Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Rádi bychom účastí na podobné akci vyjádřili, že jsou pro nás důležité především potřeby lidí jako takových. Do sbírky zapojíme jak naše zákazníky, tak také zaměstnance hypermarketů INTERSPAR a supermarketů SPAR. Tímto bych chtěl všem poděkovat za podporu,“ dodává Martin Ditmar.

Jak se do sbírky zapojit?
Dne 12. října 2011 proběhne na molech hypermarketů INTERSPAR a před supermarkety SPAR, za pomoci brigádníků, sbírka „Bílá pastelka“. Přispět mohou dobrovolně všichni zákazníci společnosti SPAR ČOS. Brigádníci v tričkách s logem sbírky budou mít u sebe zapečetěnou sbírkovou pokladničku a za příspěvek v minimální hodnotě 20,-Kč obdrží každý dárce bílou pastelku. Ta bude zobrazena i na tričkách brigádníků. Přispět je možné taky prostřednictvím zaslání textové zprávy ve tvaru: DMS PASTELKA na číslo 87777. Cena jedné zprávy je 30,-Kč.

Bílá pastelka
Bílá pastelka se stala symbolem neviditelného světa nevidomých i bílé slepecké hole, která je nejjednodušší a nejúčinnější pomůckou nevidomého člověka. Pořadatelem sbírky Bíla pastelka je Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR (SONS ČR). Veřejná sbírka Bílá pastelka je povolena Magistrátem hlavního města Prahy pro území celé České republiky (č.j. S-MHMP/485723/2010). Účelem sbírky je shromáždění finančních prostředků na výukové programy pro lidi, kteří se učí zvládat samostatnou chůzi s bílou holí a žít v podmínkách ztráty či vážného poškození zraku.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz