9. 1. 2015 - PRAHA – Společnost AmRest Coffee s.r.o., provozovatel kaváren Starbucks na českém trhu, zahajuje leden čerstvou nabídkou, která potěší všechny milovníky kávy.
Start do nového roku si můžete zpříjemnit oblíbeným Caffé Latte v lehčí verzi se zbrusu novým karamelovým sirupem bez cukru (sugar-free Caramel). Potěšit se můžete také novým lahodným nápojem Flat White, který byl na některých trzích představen v roce 2009 a nyní přichází do ČR, zdůrazňuje kvalitu a chuť espresso nápoje. Všem zamilovaným zpříjemní období Valentýna také jedinečný Triple Hot Chocolate, který bude exkluzivně k dostání pouze jeden týden v únoru. Zrnkovou kávou zimního období je unikátní Colombia Nariño, zákazníci si ji mohou vychutnat v jakémkoli espresso nápoji připraveném na kavárnách, protože je současně další kávou Origin Espresso.
Zimní nabídka je završena lahodnými zákusky – lívance a švestkový muffin – a novou kolekcí termohrnků, ta může posloužit jako skvělý valentýnský dárek! Své milované můžete v období Valentýna, tedy 13. – 14. února, pozvat do jedné z kaváren Starbucks a společně si užít jeden nápoj zdarma při nákupu libovolného nápoje v rámci speciální akce 1+1. Zimní nabídka je na kavárnách k dostání od 6. ledna do 9. března 2015.
„Do nového roku vstupujeme s širokou sezónní nabídkou a věříme, že si ji zákazníci náležitě užijí. Pro celý nadcházející rok máme připravenou řadu novinek, jedinečných nabídek a seminářů, prostřednictvím kterých budeme zákazníkům přibližovat svět kávy. Těšíme se na společná setkávání v našich kavárnách,“ řekl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko.
Nápoje zimního období 2015:
* Flat White – sametový nápoj s výraznou chutí espressa, připravený ručně z espresso shotů a jemně ohřátého plnotučného mléka s jedinečným Latte art na povrchu.
* Caffé Latte je možno připravit i v mnoha příchutích – nově s karamelovým sirupem bez cukru.
* Triple Hot Chocolate – speciální valentýnský nápoj k dostání od 9. – 15. února – lahodná kombinace kvalitní čokolády a ohřátého mléka, to vše ozdobené domácí šlehačkou a mocha polevou.
Zrnková káva:
* Colombia Nariño – Kolumbijská oblast Nariño je srdcem všech kolumbijských káv. K pomalému zrání kávových bobů pomáhá zdejší nadmořská výška 2000 metrů a také tropické dny a chladné noci. Výsledkem je jedinečná káva elegantní a komplexní chuti s jemnou kyselostí a ořechovým nádechem. Příchuť kávy Colombia Nariño nese známky sopečné půdy.
Dezerty:
* Lívance
* Švestkový muffin
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.